Toiminnallinen turvallisuus

Autamme lukuisia yrityksiä heidän turvakriittisissä projekteissa. Avaintekijöitä turvakriittisten projektien tehokkaassa ja aikataulun mukaisessa läpiviennissä ovat:

  • osaaminen
  • oikeat menetelmät
  • menetelmiä tukevat sertifioidut työvälineet
ARM

Sertifioitu kääntäjä

ARM kääntäjä on TÜV SÜD sertifioima ja täyttää ”tool class T3” vaatimukset IEC 61508-3 mukaisesti SIL3 tasolle saakka. Kääntäjää voidaan käyttää turvallisuuskriittisen sovelluksen kehittämiseen ilman erillisiä kvalifiointiaktiviteetteja, kun seuraa tuotteen dokumentointia (Qualification Kit).

Lue lisää

grammatech

Tee turvallista koodia

Grammatechin CodeSonar on johtava ja monissa vertailuissa parhaaksi havaittu staattinen koodianalyysi ohjelmisto. CodeSonar tukee toiminnallisen turvallisuuden dokumentointivaatimuksia kuten IEC61508 ja koodauskäytäntöjä MISRA C ja MISRA C.

Lue lisää

Sysgo

Tarvitsetko sertifioidun ja turvallisen käyttöjärjestelmän?

SYSGO tarjoaa monipuolisen käyttöjärjestelmän turvakriittisiin projekteihin. SYSGOn PikeOS perustuu virtualisointiteknologiaan tarjoten mikroytimille suojatut osiot. . PikeOS on sertifioitu turvastandardeja (kuten IEC61508) noudattaviin projekteihin. PikeOS:n ainutlaatuinen virtualisointikonsepti täyttää uuden sukupolven turvavaatimukset aina SIL4 turvatasoon saakka.

Lue lisää

QA systems

Yksikkö- ja kattavuustestaus

Yksikkö- ja kattavuustestauksella huolehdit, että ohjelmisto on testattu vaatimustasojen mukaisesti. Cantata ohjelmiston avulla varmistat, että koodisi toimii oikein ja täyttää turvastandardien kuten IEC61508 vaatiman testikattavuuden. Cantata on TÜV sertifioitu testausohjelmisto.

Lue lisää

Osaaminen tekee mestarin

Tarjoamme kattavasti koulutusta turvakriittisten projektien eri vaiheisiin, kuten IREB sertifiointikoulutuksen vaatimushallintaan, MISRA C ja C++ koodauskäytäntöjen syvälliseen osaamiseen, turvastandardien syvälliseen hallintaan jne. Kysy lisää koulutuksesta ja palveluista.

Lue lisää

IBM

IBM ratkaisut turvakriittisiin projekteihin

IBM ratkaisut ovat varma valinta kriittisten projektien järjestelmäsuunnitteluun ja vaatimushallintaan. IBM tuotteet, kuten Rational DOORS ja Rhapsody antavat vahvan perustan jäljitettävyydelle, projektin hallinnoinnille ja turva standardien suosittelemalle kehitysmenetelmille.

Lue lisää

Courses

Software Quality & Test

Test-Driven Development and Unit Testing

18.-19. December/Espoo (FI)
2 days

Security

Introduction to Automotive Embedded Security

16.-17. January 2019/Espoo (FI)
Register before 30th Nov.
2 days

Embedded Development & Debugging

Introduction to Edge Machine Learning

20.-21. November/Kista
12.-13. December/Tampere (FI)
Register before 23rd November
2 days

News

Events

We don't have any events scheduled at the moment. To make sure you receive an invitation to all our upcoming events, please sign up to our mailing list…

Webinars

We don't have any webinars scheduled at the moment. To make sure you receive an invitation to all our upcoming webinars, please sign up to our mailing list…

http://nohau.fi/products/

Please contact us for more information!

Don't wait, call us now!