Toiminnallinen turvallisuus

Autamme lukuisia yrityksiä heidän turvakriittisissä projekteissa. Avaintekijöitä turvakriittisten projektien tehokkaassa ja aikataulun mukaisessa läpiviennissä ovat:

  • osaaminen
  • oikeat menetelmät
  • menetelmiä tukevat sertifioidut työvälineet
ARM

Sertifioitu kääntäjä

ARM kääntäjä on TÜV SÜD sertifioima ja täyttää ”tool class T3” vaatimukset IEC 61508-3 mukaisesti SIL3 tasolle saakka. Kääntäjää voidaan käyttää turvallisuuskriittisen sovelluksen kehittämiseen ilman erillisiä kvalifiointiaktiviteetteja, kun seuraa tuotteen dokumentointia (Qualification Kit).

Lue lisää

grammatech

Tee turvallista koodia

Grammatechin CodeSonar on johtava ja monissa vertailuissa parhaaksi havaittu staattinen koodianalyysi ohjelmisto. CodeSonar tukee toiminnallisen turvallisuuden dokumentointivaatimuksia kuten IEC61508 ja koodauskäytäntöjä MISRA C ja MISRA C.

Lue lisää

Sysgo

Tarvitsetko sertifioidun ja turvallisen käyttöjärjestelmän?

SYSGO tarjoaa monipuolisen käyttöjärjestelmän turvakriittisiin projekteihin. SYSGOn PikeOS perustuu virtualisointiteknologiaan tarjoten mikroytimille suojatut osiot. . PikeOS on sertifioitu turvastandardeja (kuten IEC61508) noudattaviin projekteihin. PikeOS:n ainutlaatuinen virtualisointikonsepti täyttää uuden sukupolven turvavaatimukset aina SIL4 turvatasoon saakka.

Lue lisää

QA systems

Yksikkö- ja kattavuustestaus

Yksikkö- ja kattavuustestauksella huolehdit, että ohjelmisto on testattu vaatimustasojen mukaisesti. Cantata ohjelmiston avulla varmistat, että koodisi toimii oikein ja täyttää turvastandardien kuten IEC61508 vaatiman testikattavuuden. Cantata on TÜV sertifioitu testausohjelmisto.

Lue lisää

PRQA

Noudata koodauskäytäntöjä

PRQAn staattisen koodianalyysin MISRA C ja C ++ tarkistimet automatisoivat vaativat kriittisten projektien koodauskäytännöt. PRQA Staattinen koodianalyysi auttaa kehittäjiä ja testaajia saavuttamaan turvallisuuden kannalta kriittiset vaatimukset turvastandardien mukaisesti (kuten IEC61508).

Lue lisää

IBM

IBM ratkaisut turvakriittisiin projekteihin

IBM ratkaisut ovat varma valinta kriittisten projektien järjestelmäsuunnitteluun ja vaatimushallintaan. IBM tuotteet, kuten Rational DOORS ja Rhapsody antavat vahvan perustan jäljitettävyydelle, projektin hallinnoinnille ja turva standardien suosittelemalle kehitysmenetelmille.

Lue lisää

Osaaminen tekee mestarin

Tarjoamme kattavasti koulutusta turvakriittisten projektien eri vaiheisiin, kuten IREB sertifiointikoulutuksen vaatimushallintaan, MISRA C ja C++ koodauskäytäntöjen syvälliseen osaamiseen, turvastandardien syvälliseen hallintaan jne. Kysy lisää koulutuksesta ja palveluista.

Courses

Software Quality & Test

Test-Driven Development and Unit Testing

26-27 October/Kista
8 seats left
2 days

Embedded Development & Debugging

C Programming for Embedded Systems, part I

12-13 October/Göteborg
4 seats left
2 days

Embedded Development & Debugging

C Programming for Embedded Systems, part II

8-10 November/Göteborg
5 seats left
3 days

Events

Seminar/Workshop: Kick-Start Cortex-M IoT apps using KEIL MDK

Kolding 4/10. Ballerup 5/10. Göteborg 17/10. Kista 18/10. Oslo 19/10. Espoo 16/11. Tallin 17/11

Koneoppiminen ja autonomiset koneet - seminaari

Milloin: 1.11. 2017 klo 8:30 – 12:30
Missä: Technopolis, Kalevantie 2, 33100 Tampere

Seminaari on ilmainen sisältäen aamupalan ja lounaan. Ilmoittaudu pian paikkoja on rajoitetusti - viimeistään 17.10 mennessä,

More events

http://nohau.fi/products/

Please contact us for more information!

Don't wait, call us now!