Väyläratkaisut nopeasti kuntoon

Hei,

Toimitamme Peak-Systemsin väylätekniikan tuotteita CAN, CAN FD ja LIN kenttäväyliin. Tuotevalikoima kattaa kenttäväylän I/O moduulit kaikissa formaateissa, ohjelmoitavat väyläreitittimet ja diagnostiikka tuotteet sekä väyläohjelmistot.

Palveluihin kuuluu myös asiakaskohtaiset räätälöidyt tuotteet.

Katso kaikki tuotteet Peak-systemsin sivuilta..

Lisätietoja: Pyydä tarjous


PCAN-Router FD

Yleiskäyttöinen ohjelmoitava muunnin CAN FD:lle ja CAN:lle. PCAN-Router FD mahdollistaa yhteyden kahteen CAN FD- tai CAN-väylään. Moduulin toiminta ja datan reititys molempien CAN FD -kanavien välillä on vapaasti ohjelmoitavissa. Voit helposti muuntaa viestit CAN:sta CAN FD:lle tai päinvastoin.

PCAN-Router Pro FD mallissa on 6 FD kanavaa ja lisäksi mahdollisuus tallentaa dataliikenne.


PCAN-Diag FD

PCAN-Diag FD on helposti mukana kulkeva diagnostiikkalaite, joka analysoi siirtonopeudet, laskee virhekehykset ja mittaa väylän päät sekä väylän kuormituksen. Huoltoteknikot ja kehittäjät voivat nopeasti selvittää CAN- ja CAN FD – verkkojen häiriöt ja suorittaa tarkempia mittauksia.


PCAN-Micro-Mod väylämoduuli

Plug-in mikromoduuli tarjoaa nopean ratkaisun kehittää omaan laiteeseesi CAN/CAN-FD-liitäntä I/O-toiminnoilla. Erilaisilla emolevyt tarjoavat nopean ratkaisun pilotointiin, ennen oman emokortin valistamista.

Please contact us for more information!

Don't wait, call us now!